Valve anunță SteamOS: un nou hub de gaming pentru sufragerie, bazat pe Linux

890 ori
<b>Valve anunță SteamOS: un nou hub de gaming pentru sufragerie, bazat pe Linux</b>După un teaser postat săptămâna trecută, Valve a anunțat în această săptămână SteamOS, un sistem de operare care va oferi funcții de gaming avansate. Această platformă e bazată pe Linux și este destinată funcționării în cadrul unui...

După un teaser postat săptămâna trecută, Valve a anunțat în această săptămână SteamOS, un sistem de operare care va oferi funcții de gaming avansate. Această platformă e bazată pe Linux și este destinată funcționării în cadrul unui mediu de gaming în sufragerie.

Livrarea experienței Steam în cadrul lui Windows nu mai era de ajuns, se pare. SteamOS va fi legat evident de serviciul Steam și vă veți păstra listele de prieteni, jocurile și toate funcțiile celebre din Steam. SteamOS nu e doar un canal de distribuție pentru jocuri, ci o experiență de divertisment și socializare între gameri.

Vor exista și release-uri speciale pentru această platformă și reprezentanții Valve afirmă că prin intermediul platformei gamerii vor putea chiar să participe la dezvoltarea jocurilor preferate. SteamOS vine cu funcții ca In Home Streaming, pentru jocuri stream-uite pe computer sau televizor, Family Sharing, servicii media și control parental.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×