Producătorul chinez BBK postează un prim teaser ce face referire la un terminal Vivo ”ce ne va schimba viața”

Autor:  | Publicat în:  BBK 479 ori
<b>Producătorul chinez BBK postează un prim teaser ce face referire la un terminal Vivo ”ce ne va schimba viața”</b>Printre ceilalți producători populari din China se află totodată și BBK, companie ce astăzi ne atrage atenția printr-o imagine teaser care face referire la un terminal Vivo ce &rdquo;ne va schimba viața&rdquo;. Din câte se pare, noul device...

Printre ceilalți producători populari din China se află totodată și BBK, companie ce astăzi ne atrage atenția printr-o imagine teaser care face referire la un terminal Vivo ce ”ne va schimba viața”. Din câte se pare, noul device pregătit de BBK va fi lansat oficial în doar câteva zile, mai precis pe data de 26 august.

După cum se poate observa în imaginea teaser de mai sus, BBK face referire la un terminal axact pe funcții audio, întreaga descriere fiind așezată pe un portativ muzical. De asemenea, în partea dreaptă a acestei imaginii remarcăm și prezența tehnologiei Hi-Fi, cât și a cuvântului smart, sugerând faptul că vom avea parte de un device inteligent.

Aruncând o privire asupra istoricului de smartphone-uri a celor de la BBK, ne amintim de modelul Vivo 3XL, device care în momentul lansării pe piață anul trecut era recunoscut ca fiind cel mai subțire terminal din lume (5.75 mm), dar care a fost depășit mai apoi de către Gionee Elife S5.5 cu talia sa de doar 5.55 mm. Oare ce ne pregătește BBK?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×