HTC One (M7) primește un nou build Android 4.4.2 ce aduce interfața HTC Sense 6.0; momentan În Canada

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.323 ori
<b>HTC One (M7) primește un nou build Android 4.4.2 ce aduce interfața HTC Sense 6.0; momentan În Canada</b>în cursul zilei de astăzi, în Canada, HTC a început distribuirea unui nou build Android 4.4.2 KitKat pentru HTC One M7 (One 2013), build ce aduce atât interfața HTC Sense 6.0, cât și o îmbunătățire la capitolul cameră foto și performanță....

în cursul zilei de astăzi, în Canada, HTC a început distribuirea unui nou build Android 4.4.2 KitKat pentru HTC One M7 (One 2013), build ce aduce atât interfața HTC Sense 6.0, cât și o îmbunătățire la capitolul cameră foto și performanță. Acest nou update va ocupa pe telefonul utilizatorilor în jur de 668 MB.

Printre modificările aduse la cameră se numără o interfață mai interactivă și o galerie de imagini redesenată din punct de vedere estetic. Totodată, noul update aduce o serie de noi funcții de editare a fotografiilor. La capitolul performanță software, putem menționa că acest build sosește cu modul Extreme Power Saving, mod ce a fost introdus pentru prima dată de către HTC, pe One M8.

De asemenea, și BlinkFeed beneficiază de un update prin care se oferă mult mai mult conținut prin intermediul surselor preferate pe care le alegem. Rămâne de văzut când va ajunge acest update și pentru utilizatorii din România, lucru care sperăm să se întâmple cât mai curând, așa cum a declarat șeful HTC America de curând!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×