HTC One M8 a început să primească actualizarea la Android 6.0 Marshmallow şi în România; Avem confirmarea!

2.071 ori
<b>HTC One M8 a început să primească actualizarea la Android 6.0 Marshmallow şi în România; Avem confirmarea!</b>Scriam săptăm&acirc;na trecută&nbsp;despre faptul că actualizările la Android Marshmallow pentru anumite telefoane HTC vor sosi &icirc;n această săptăm&acirc;nă şi iată că lucrurile au &icirc;nceput să se mişte şi &icirc;n Rom&acirc;nia....

Scriam săptămâna trecută despre faptul că actualizările la Android Marshmallow pentru anumite telefoane HTC vor sosi în această săptămână şi iată că lucrurile au început să se mişte şi în România. Conform unui pont de la cititorul nostru Drajneanu Gelu (căruia îi mulțumim), actualizarea a sosit şi în ţara noastră.

Deocamdată softul cel nou e disponibil pe modelele la liber, urmând a sosi ulterior şi pe handseturile One M8 vândute de operatori. HTC One M8 e unul dintre acele telefoane care au rezistat la trecerea timpului şi nu degeaba atunci când am realizat recenzia lui HTC One M9 am precizat că la anumite capitole el este sub predecesorul său. Bateria și acustica spre exemplu pot fi apreciate si in acest moment. La ora actuală handsetul se găseşte la preţuri de la 1679 lei în sus, pentru cei tentaţi. 

HTC One M8 a început să primească actualizarea la Android 6.0 Marshmallow şi în România; Avem confirmarea!

În ce priveşte actualizarea, ea aduce o stabilitate mai bună a sistemului, funcţia Doze pentru o administrare mai bună a bateriei, permisiuni cerute la rularea aplicaţiei şi nu la instalare, Google Now on Tap şi posibilitatea de a folosi cardul SD formatat în mod memorie internă, instalând aplicaţiile pe acesta. Bonus, avem și rezultate mai bune în cazul benchmarks!

HTC One M8, rezultate AnTuTu dupa update la Android 6.0 Marshmallow

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×