HTC One (M8 Eye) lansat În China; vine cu senzor foto DUO de 13 megapixeli

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.003 ori
<b>HTC One (M8 Eye) lansat În China; vine cu senzor foto DUO de 13 megapixeli</b>Deși în cadrul evenimentului HTC de ieri am văzut doar un singur smartphone lansat, și anume Desire Eye, la scurt timp după ce conferința cu pricina a luat sfârșit, în China se anunța și HTC One (M8 Eye). Cum era de așteptat, acesta vine la...

Deși în cadrul evenimentului HTC de ieri am văzut doar un singur smartphone lansat, și anume Desire Eye, la scurt timp după ce conferința cu pricina a luat sfârșit, în China se anunța și HTC One (M8 Eye). Cum era de așteptat, acesta vine la pachet cu un senzor foto DUO de 13 megapixeli.

Printre dotările sale regăsim un display Full HD de 5 inch, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 801 de 2.3 GHz, 2 GB memorie RAM, 16 GB spațiu intern de stocare, un senzor foto DUO de 13 megapixeli, o cameră frontală de 5 megapixeli și sistemul de operare Android 4.4 KitKat.

De asemenea, acest nou produs beneficiază și de aplicația HTC Experience ce aduce utilizatorilor o serie de noi funcții utile. Aflăm că HTC One (M8 Eye) va fi lansat în magazinele din China începând cu data de 15 octombrie, prețul său fiind de aproximativ 650$.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×