HTC anunța camera "RE", un accesoriu foto pentru telefoane Android și iPhone, cu design de periscop

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.850 ori
<b>HTC anunța camera "RE", un accesoriu foto pentru telefoane Android și iPhone, cu design de periscop</b>HTC a anunțat astăzi o cameră în stil GoPro, un device de tip action camera numit "RE" și care în lipsa unei catari sau a unui ecran se conectează la terminale Android și iOS. Produsul costă 199 dolari și are un design ce îmi amintește de un...

HTC a anunțat astăzi o cameră în stil GoPro, un device de tip action camera numit "RE" și care în lipsa unei catari sau a unui ecran se conectează la terminale Android și iOS. Produsul costă 199 dolari și are un design ce îmi amintește de un periscop.

Acest device a debutat în cadrul unui eveniment special HTC organizat la New York, unde a fost prezentat și noul smartphone selfie Desire Eye. Revenind la camera RE, ea înregistrează clipuri de tip "point of view" și e axată pe ușurință de utilizare. Gadgetul are doar două butoane: unul care va permite să faceți capturi foto instantanee cu o apăsare scurtă și să înregistrați video Full HD cu o apăsare lungă.

HTC RE Camera

Celălalt buton permite realizarea de captură video HD în slow motion la 96 FPS. Compensând lipsa unei catari sau a unui ecran, HTC RE vine cu o lentilă wide angle de 146 de grade și cea mai nouă tehnologie de stabilizare a imaginii. RE este și rezistent la apă, iar HTC a anunțat și un parteneriat cu YouTube, care va aduce live streaming de pe această cameră direct pe web.

HTC RE Camera​

Creatorul acestui gadget insistă că nu veți avea nevoie de PC pentru a opera camera și că el se conectează via wireless la orice telefon modern cu Android sau iPhone. Telefonul vostru poate fi cătarea acestui produs. El va sosi în magazine de sărbători, în numeroase variante de culoare. Dacă vreți specificații hardware, primim aici o lentilă F/2.8, senzor CMOS de 1/2.3 inch și 16 megapixeli. Acest model nu are buton On/Off, ci senzori capacitivi, care activează camera când puneți mâna pe ea.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×