HTC One M8 for Windows Phone are același hardware ca One M8, dar oferă o durată aproape dublă a bateriei

1.332 ori
<b>HTC One M8 for Windows Phone are același hardware ca One M8, dar oferă o durată aproape dublă a bateriei</b>HTC One M8 for Windows Phone a fost lansat ieri, pe 19 august și iată că azi încep să apară revelațiile cu privire la acest model. Văzut ca o versiune cu Windows Phone a lui HTC One M8, ceea ce și este, acest device are același hardware ca și...

HTC One M8 for Windows Phone a fost lansat ieri, pe 19 august și iată că azi încep să apară revelațiile cu privire la acest model. Văzut ca o versiune cu Windows Phone a lui HTC One M8, ceea ce și este, acest device are același hardware ca și omologul sau Android, dar oferă mai multă viață a bateriei... cumva.

De menționat că ambele terminale au baterii neinlaturabile de 2600 mAh, aceleași ecrane Super LCD 3 de 5 inch cu rezoluție Full HD și aceleași procesoare Snapdragon 801. în acest caz ne rezumăm la o bătălie Android versus Windows Phone, mai ales că Windows Phone 8.1 Update 1 ar oferi o viață a bateriei mai bună decât Android. Afirmația legată de baterie nu vine de la un necunoscător sau jurnalist, ci chiar de la HTC și Verizon, operatorul care vinde în exclusivitate handsetul.

Astfel, modelul cu Windows Phone oferă 21 de ore de timp de utilizare versus 12 în cazul lui One M8 cu Android, deci cu 75% mai mult. și diferențele în cazul timpului de standby sunt prezente: 15.5 zile versus 12.2 zile. Sunt curios cum va primi Google vestea și dacă Android L ar putea să rezolve problema, de vreme ce am aflat la un moment dat că ar îmbunătăți consumul cu 30%.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×