HTC One M8 primește actualizarea la Android 5.0 Lollipop În România

2.370 ori
<b>HTC One M8 primește actualizarea la Android 5.0 Lollipop În România</b>Prin intermediul cititorului nostru Robert C., căruia îi mulțumim pe această cale, aflăm că HTC One M8 primește în aceste momente oficial actualizarea la Android 5.0 Lollipop, sistem de operare ce ne aduce la pachet o serie de noi elemente...

Prin intermediul cititorului nostru Robert C., căruia îi mulțumim pe această cale, aflăm că HTC One M8 primește în aceste momente oficial actualizarea la Android 5.0 Lollipop, sistem de operare ce ne aduce la pachet o serie de noi elemente grafice, cât și schimbări în ceea ce privește interacțiunea cu telefonul.

Acest pachet software cu numărul 4.16.401.10 sosește cu îmbunătățiri importante și soluții pentru erori, o nouă interfață cu elemente grafice în stilul Material Design, un nou sistem de multitasking, cât și cu funcția de căutare în cadrul meniului de setări.

Datorită faptului că actualizarea în cauză ocupă 780 MB, se recomanda utilizarea unei conexiuni Wi-Fi pentru descărcare, modalitate prin care procesul va fi realizat într-un interval mult mai scurt de timp. Puteți verifica dacă update-ul a sosit și pe terminalul vostru One M8 prin accesarea meniului de setări - despre telefon - actualizări de sistem. Vă așteptăm pe forum în cadrul topicului special creat pentru HTC One M8 chiar aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×