HTC One M9 ar putea arăta cu totul și cu totul diferit față de ce dezvăluiau imaginile scăpate pe web (zvon)

1.759 ori
<b>HTC One M9 ar putea arăta cu totul și cu totul diferit față de ce dezvăluiau imaginile scăpate pe web (zvon)</b>Iată că această săptămână se încheie cu un nou zvon legat de HTC One M9, smartphone așteptat la Mobile World Congress alături de Samsung Galaxy S6 și LG G4, flagship-urile pe 2015 a celor trei producători asiatici. Dacă până ieri aveam la...

Iată că această săptămână se încheie cu un nou zvon legat de HTC One M9, smartphone așteptat la Mobile World Congress alături de Samsung Galaxy S6 și LG G4, flagship-urile pe 2015 a celor trei producători asiatici. Dacă până ieri aveam la dispoziție scăpări ce constau în fotografii cu succesorul lui One M8, astăzi primim o informație sub forma unui zvon neconfirmat.

Aflăm că aceste fotografii scăpate pe web în ultimele zile prezentau de fapt o serie de terminale prototip menite să ne distragă atenția, iar odată lansat HTC One M9 să arate cu totul și cu totul diferit față de ce am văzut până acum. De asemenea, ni se aduce la cunoștiință și faptul că aceste terminale prezentate sosesc cu hardware-ul final ales de HTC.

Potrivit informațiilor, HTC One M9 va aduce un display edge-to-edge, iar grila difuzoarelor BoomSound va fi sub forma unei fante și nu ca la modelul actual. Totodată, se pare că senzorul frontal va fi foarte similar celui de pe Desire 826. Ce credeți despre acest nou zvon? Să ne întindă într-adevăr o capcană cei de la HTC?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×