Xiaomi Mi Pad 2 ajunge pe web sub formă de fotografii hands on; Vine cu o carcasă din metal şi sticlă

654 ori
<b>Xiaomi Mi Pad 2 ajunge pe web sub formă de fotografii hands on; Vine cu o carcasă din metal şi sticlă</b>Xiaomi Mi Pad era o tabletă pe care am apreciat-o anul trecut, dacă &icirc;mi amintesc eu bine mai ales pentru cameră, baterie şi acustică. Ei bine, ne pregătim acum pentru un succesor, de a cărui existenţa ştiam de ceva vreme, dar primele...

Xiaomi Mi Pad era o tabletă pe care am apreciat-o anul trecut, dacă îmi amintesc eu bine mai ales pentru cameră, baterie şi acustică. Ei bine, ne pregătim acum pentru un succesor, de a cărui existenţa ştiam de ceva vreme, dar primele fotografii le vedem abia astăzi.

Ele au apărut pe Weibo şi prezintă terminalul în câteva cadre hands-on. Tableta vine cu un design ce aminteşte mai degrabă de modelul Mi Note sau de Mi Note Pro, iar zvonurile afirmă că ar adopta un spate din sticlă. Se vehiculează şi informaţia că vom primi un panou frontal curbat, ca şi pe Mi Note, dar imaginile ne duc cu gândul mai degrabă la o carcasă din metal.

Xiaomi Mi Pad 2

Remarcăm şi acel earpiece şi senzorii din zona frontală, un posibil indiciu că acest model va avea şi conectivitate 3G sau 4G şi posibilitatea de apelare telefonică. Prezenţa butoanelor capacitive este de asemenea destul de bizară pentru o tabletă. Evoluţia de la policarbonat la metal este binevenită aici, faţă de predecesor şi aşteptam să aflăm şi ce procesor se afla la interior, cât RAM primim şi ce rezoluţie are ecranul.

Ştim cu siguranţă că vom beneficia de Android 5.0 cu MIUI 6 peste pe acest device.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×