HTC One M9+ se va lansa oficial pe data de 8 aprilie; o invitație de presă confirmă evenimentul

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 993 ori
<b>HTC One M9+ se va lansa oficial pe data de 8 aprilie; o invitație de presă confirmă evenimentul</b>De c&acirc;teva zile lumea pare a fi uitat de HTC One M9, lucru ce se &icirc;nt&acirc;mplă datorită numeroaselor imagini și zvonuri legate de lansarea unui phablet la fel de premium ca și modelul lansat la MWC 2015. Numele acestui nou terminal va fi...

De câteva zile lumea pare a fi uitat de HTC One M9, lucru ce se întâmplă datorită numeroaselor imagini și zvonuri legate de lansarea unui phablet la fel de premium ca și modelul afișat la MWC 2015. Numele acestui nou terminal va fi One M9+ / M9 Plus, iar din câte aflăm astăzi, lansarea sa oficială va avea loc pe 8 aprilie în Beijing.

Lucrul ce vine să confirme acest event este o invitație pentru presă care dezvăluie și prezența senzorului foto DUO pe spatele terminalului. De asemenea, remarcăm faptul că și carcasa va adopta stilul dual-tone, cu margine aurie și spate de culoare argintie.

Totodată, specificațiile ajunse anterior pe web sunt confirmate acum de o imagine live cu telefonul pe care este deschisă aplicația AnTuTU. HTC One M9+ va sosi cu display QHD de 5.2 inch, procesor MediaTek MT6795/Snapdragon 810, 3 GB memorie RAM și o cameră foto de 20 megapixeli.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×