HTC One Max fotografiat pentru prima oară: phablet cu ecran de 5.9 inch

1.463 ori
<b>HTC One Max fotografiat pentru prima oară: phablet cu ecran de 5.9 inch</b>Două terminale HTC sunt pe lista de zvonuri de prea multă vreme, fără a se materializa până acum. Ambele sunt phableturi și e vorba despre HTC T6 și HTC One Max, acesta din urmă fiind în sfârșit fotografiat, după cum se vede mai jos. &nbsp;...

Două terminale HTC sunt pe lista de zvonuri de prea multă vreme, fără a se materializa până acum. Ambele sunt phableturi și e vorba despre HTC T6 și HTC One Max (dacă nu cumva sunt unul și același device), acesta din urmă fiind în sfârșit fotografiat, după cum se vede mai jos.

Acest model adopta aceeași direcție de design ca și HTC One și HTC One Mini, doar că e mai alungit și marginile ecranului par mai mici. Se pare că acest terminal ar integra un display Full HD de 5.9 inch și difuzoare BoomSound, după cum vedem. De remarcat faptul că acest One Max este unul destinat pieței din China, fiind un dual SIM.

Dotările sale includ un procesor Snapdragon 800 de 2.3 GHz și o baterie de 3200 mAh, iar sursa scurgerii de informație afirma că debutul phabletului e programat pentru începutul lunii septembrie, în cadrul IFA 2013. Astfel, produsul va rivaliza cu Samsung Galaxy Note III, lansat tot în cadrul IFA și posibil și cu un terminal LG de acest gen.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×