HTC One Max Își face apariția În noi imagini, senzorul de amprente prezentat mai clar

1.699 ori
<b>HTC One Max Își face apariția În noi imagini, senzorul de amprente prezentat mai clar</b>Ne-am mirat cu toții de faptul că phabletul HTC One Max nu a fost lansat la IFA 2013, dar poate că HTC nu a dorit ca evenimentul sau să fie acoperit de lansările Samsung și ASUS, sau în această săptămână de iPhone-uri. De aceea cred că în...

Ne-am mirat cu toții de faptul că phabletul HTC One Max nu a fost lansat la IFA 2013, dar poate că HTC nu a dorit ca evenimentul sau să fie acoperit de lansările Samsung și ASUS, sau în această săptămână de iPhone-uri. De aceea cred că în următoarele săptămâni ne putem aștepta la un debut, dar până atunci avem noi scăpări.

încă o dată ni se confirmă faptul că acest terminal va incorpora un scanner de amprente în zona din spate sub camera. în prealabil văzusem câteva imagini cu ecranul acestui device, cu un icon special pentru amprente în zona de notificări. Deja știm două terminale moderne cu posibilitate de scanare a amprentei: ultimul flagship Pantech și iPhone 5S.

HTC One Max

E rândul celor de la HTC să folosească această tehnologie și vă reamintesc că e vorba aici de un phablet care etalează același design că HTC One, dar într-o variantă mai mare. Imaginile au fost postate pe rețeaua chineză de socializare Weibo, iar acest phablet va sosi cu un display LCD de 5.9 inch, procesor quad core Snapdragon 800 de 2.3 GHz, 2 GB RAM, Android 4.3 și noul HTC Sense 5.5, dacă ne luăm după zvonuri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×