HTC One Max Își face apariția Într-o imagine nouă de presă

897 ori
<b>HTC One Max Își face apariția Într-o imagine nouă de presă</b>Pentru a sărbători lansarea unei pagini noi de Google+ celebrul @evleaks postat o nouă fotografie de presă cu un device nelansat încă. E vorba despre celebrul HTC One Max, pe care îl puteți admira mai jos. &nbsp; Acest phablet de 5.9 sau 6 inch a...

Pentru a sărbători lansarea unei pagini noi de Google+ celebrul @evleaks postat o nouă fotografie de presă cu un device nelansat încă. E vorba despre celebrul HTC One Max, pe care îl puteți admira mai jos.

Acest phablet de 5.9 sau 6 inch a mai fost subiect de zvonuri și scăpări în trecut, dar imaginile hands on erau de mici dimensiuni. Acest device este după cum îi spune și numele un HTC One mai mare, cunoscut în prealabil sub nume de cod HTC T6. Terminalul ar putea debuta la IFA 2013, făcând upgrade la un procesor Snapdragon 800, iar dotările sale vor include și o baterie mai mare, 2 GB RAM și camera Ultrapixel de 4 MP.

HTC One Max va suporta o rezoluție Full HD și există și unele modificări de design față de HTC One. Una dintre modificări este poziția blițului și parcă o ușoară curbare a carcasei, care pare mai rotunjită decât pe One. Așteptările sunt mari de la acest model, mai ales că este primul phablet veritabil HTC și se va duela cu Samsung Galaxy Note III.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×