LG G2 În varianta coreeană vine cu slot microSD, baterie Înlăturabilă; Iată un unboxing! (Video)

Autor:  | Publicat în:  LG 1.887 ori
<b>LG G2 În varianta coreeană vine cu slot microSD, baterie Înlăturabilă; Iată un unboxing! (Video)</b>LG G2 a fost anunțat cu o săptămână în urmă și iată că în fiecare zi mai aflăm câte ceva nou despre acest smartphone. Terminalul are parte un unboxing mai jos, ocazie cu care aflăm că versiunea sud-coreeana va avea un slot microSD și...

LG G2a fost anunțat cu o săptămână în urmă și iată că în fiecare zi mai aflăm câte ceva nou despre acest smartphone. Terminalul are parte un unboxing mai jos, ocazie cu care aflăm că versiunea sud-coreeana va avea un slot microSD și baterie înlăturabilă.

Varianta prezentată oficial în cadrul evenimentului de săptămâna trecută era una fără slot microSD și cu capac din spate sigilat. Nu e prima oară când vedem astfel de modificări, de vreme ce și HTC One în varianta chineză este un dual SIM cu slot microSD. în cazul lui LG G2 aceste modificări de design presupun și sacrificii.

E vorba despre o capacitate de 2610 mAh a bateriei față de 3000 mAh cât are versiunea americană. LG G2 din Coreea va fi mai gros puțin, încă un sacrificiu de dragul includerii unui slot microSD. O ultimă mențiune: cutia terminalului din unboxingul de mai jos pare cam mare și inestetica, dar măcar primim multe accesorii.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×