HTC One Mini 2 va rămâne blocat la Android 4.4 KitKat

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.599 ori
<b>HTC One Mini 2 va rămâne blocat la Android 4.4 KitKat</b>Anul trecut la scurt timp de la debutul lui One M8, taiwanezii de la HTC aduceau pe piață și o variantă mai compactă a sa ce sosea la pachet cu celebrele difuzoare stereo BoomSound și aceeași carcasă uni-body metalică. &Icirc;n ciuda design-ului...

Anul trecut la scurt timp de la debutul lui One M8, taiwanezii de la HTC aduceau pe piață și o variantă mai compactă a sa ce sosea la pachet cu celebrele difuzoare stereo BoomSound și aceeași carcasă uni-body metalică. În ciuda design-ului său premium, telefonul dispunea de un hardware mediocru.

Deși HTC a anunțat inițial că Android 5.0 Lollipop va sosi și pe acest terminal, se pare că update-ul nu se va mai realiza. Informația vine direct din partea contului de Twitter HTC ce afirmă faptul că telefonul nu va oferi o experiență optimă cu noua versiune Android la pachet, motiv pentru care s-a decis anularea sa.

HTC One Mini 2 nu va primi Android 5.0 Lollipop

Astfel, HTC One Mini 2 va rămâne blocat la KitKat. Totuși, avem posibilitatea de instalare a unui custom ROM bazat pe Lollipop. La interiorul acestui smartphone avem parte de un procesor quad-core de 1.2 GHz, 1 GB RAM și un display HD de 4.5 inch.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×