HTC One Mini 2 va rămâne blocat la Android 4.4 KitKat

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.591 ori
<b>HTC One Mini 2 va rămâne blocat la Android 4.4 KitKat</b>Anul trecut la scurt timp de la debutul lui One M8, taiwanezii de la HTC aduceau pe piață și o variantă mai compactă a sa ce sosea la pachet cu celebrele difuzoare stereo BoomSound și aceeași carcasă uni-body metalică. &Icirc;n ciuda design-ului...

Anul trecut la scurt timp de la debutul lui One M8, taiwanezii de la HTC aduceau pe piață și o variantă mai compactă a sa ce sosea la pachet cu celebrele difuzoare stereo BoomSound și aceeași carcasă uni-body metalică. În ciuda design-ului său premium, telefonul dispunea de un hardware mediocru.

Deși HTC a anunțat inițial că Android 5.0 Lollipop va sosi și pe acest terminal, se pare că update-ul nu se va mai realiza. Informația vine direct din partea contului de Twitter HTC ce afirmă faptul că telefonul nu va oferi o experiență optimă cu noua versiune Android la pachet, motiv pentru care s-a decis anularea sa.

HTC One Mini 2 nu va primi Android 5.0 Lollipop

Astfel, HTC One Mini 2 va rămâne blocat la KitKat. Totuși, avem posibilitatea de instalare a unui custom ROM bazat pe Lollipop. La interiorul acestui smartphone avem parte de un procesor quad-core de 1.2 GHz, 1 GB RAM și un display HD de 4.5 inch.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×