Windows 10 ar putea include o funcție de apelare și comunicare SMS direct de pe computer

1.253 ori
<b>Windows 10 ar putea include o funcție de apelare și comunicare SMS direct de pe computer</b>&Icirc;n următoarele luni pe piață este așteptat debutul comercial al sistemului de operare Windows 10, OS ce va fi implementat pe multiple platforme. Pe l&acirc;ngă detaliile estetice și introducerea asistentului virtual Cortana, Windows 10 ar...

În următoarele luni pe piață este așteptat debutul comercial al sistemului de operare Windows 10, OS ce va fi implementat pe multiple platforme. Pe lângă detaliile estetice și introducerea asistentului virtual Cortana, Windows 10 ar putea primi și o funcție de apelare și comunicare via SMS direct de pe desktop.

Această funcție este prezentă în acest moment și pe iPhone/OSX sub denumirea Hand-off. Practic, vom putea răspunde la apelurile de pe telefon prin intermediul unui computer folosind căștile și microfonul dedicat, cât și răspunde/primi SMS-uri.

Pentru moment se pare că funcția va fi compatibilă doar între terminalele Windows Phone și desktop-urile ce rulează Windows 10. Această nouă informație vine la scurt timp după ce anterior vedeam câteva fotografii ce anunțau revenirea interfeței transparente Windows Aero pe noul build.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×