HTC One Mini este un "pui de HTC One", varianta mai mică nu arată deloc rău

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.754 ori
<b>HTC One Mini este un "pui de HTC One", varianta mai mică nu arată deloc rău</b>Se tot vorbește despre HTC One Mini în ultima vreme și planează o ușoară confuzie între acest model și HTC M4. Ei bine, iată că terminalele nu sunt unul și același, după cum arată imaginea de mai jos, care ne oferă un design diferit pentru...

Se tot vorbește despre HTC One Mini în ultima vreme și planează o ușoară confuzie între acest model și HTC M4. Ei bine, iată că terminalele nu sunt unul și același, după cum arată imaginea de mai jos, care ne oferă un design diferit pentru Mini față de M4.

Urmând exemplul celor de la Samsung cu al lor Galaxy S4 Mini, HTC ne va oferi o variantă cu dimensiuni mai mici a flagship-ului său. Designul este în mare proporție același, doar ca la o scară redusă. Cel mai vizibil aspect diferit este lățimea telefonului și dacă ar fi să mi se pară ceva suspicios la această fotografie este lungimea telefonul versus lățimea.

în fine, HTC One Mini ar urma să beneficieze de un ecran de 4.3 inch, cel mai probabil cu rezoluție HD, iar carcasa sa va fi una metalizata unibody. Alte dotări vor include Android 4.2.2 cu HTC Sense 5.x, un procesor Snapdragon 400 de 1.4 GHz, 1 GB RAM și probabil o cameră cu tehnologie Ultrapixel și Zoe, dacă ne luăm după zvonuri.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×