HTC One primește actualizarea la Android 4.2.2 În versiunea internațională

1.674 ori
<b>HTC One primește actualizarea la Android 4.2.2 În versiunea internațională</b>Posesorii de HTC One au parte azi de o surpriză de 465 MB, actualizarea la Android 4.2.2 a versiunii internaționale a telefonului flagship de la HTC. Vă informam cu puțin timp în urmă&nbsp;că varianta dual SIM a telefonului a primit deja noul...

Posesorii de HTC One au parte azi de o surpriză de 465 MB, actualizarea la Android 4.2.2 a versiunii internaționale a telefonului flagship de la HTC. Vă informam cu puțin timp în urmă că varianta dual SIM a telefonului a primit deja noul software.

Rețineți că update-ul a debutat deocamdată în Taiwan pentru varianta single SIM, deci mai aveți foarte puțin de așteptat. Având în vedere faptul că s-au vândut deja câteva milioane de bune de modele One, această veste era așteptată de foarte multă lume și mai ales de către cei care doresc toggle-uri în bară de notificări.

HTC a inclus în update și o bară de launcher îmbunătățită, o rearanjare a panoului de widgeturi, un nou stil pentru lockscreen și posibilitatea de a amplasa widgeturi în lockscreen. Acum este afișat procentajul bateriei în bara de status, avem acces la Quick Settings și primim și câteva mici îmbunătățiri ale camerei. Ați primit actualizarea OTA? Dacă da, cum vă funcționează telefonul? Secțiunea de comentarii va sta la dispoziție!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×