Samsung a vândut peste 50 de milioane de telefoane din seria Galaxy cu Android

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.552 ori
<b>Samsung a vândut peste 50 de milioane de telefoane din seria Galaxy cu Android</b>Samsung a lansat Galaxy S III și în țara noastră din data de astăzi. La nivel global au reușit să comercialiazeze un număr impresionant de terminale. Pe primul trimestru din 2012 s-au clasat pe primul loc între companiile care produc telefoane...

Samsung a lansat Galaxy S III și în țara noastră din data de astăzi. La nivel global au reușit să comercialiazeze un număr impresionant de terminale. Pe primul trimestru din 2012 s-au clasat pe primul loc între companiile care produc telefoane inteligente, devansând cu mult și pe Apple.

Seria Galaxy S s-a dovedit de bun augur. Să vedem o statistică relevată de curând:

- peste 50 de milioane de telefoane din seria Galaxy cu sistem de operare Android au fost comercializate;
- Samsung Galaxy S - peste 24 milioane unități;
- Samsung Galaxy S II - peste 28 milioane;
- Samsung Galaxy Note - 7 milioane.

S-a spus că s-au înregistrat 9 milioane de precomenzi pentru Galaxy S III. Credeți că va depăși pe SGS II și milestone-ul de 30 milioane ce se prefigurează în lunile următoare?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×