Un fost CEO Apple ar putea licita pentru BlackBerry!

979 ori
<b>Un fost CEO Apple ar putea licita pentru BlackBerry!</b>știți numele John Sculley? El este acel CEO ales pentru Apple în perioada în care Steve Jobs era prea tânăr și necopt pentru această postură. E vorba despre aceeași persoană care a provocat plecarea lui Jobs de la Apple și care acum vrea să...

știți numele John Sculley? El este acel CEO ales pentru Apple în perioada în care Steve Jobs era prea tânăr și necopt pentru această postură. E vorba despre aceeași persoană care a provocat plecarea lui Jobs de la Apple și care acum vrea să liciteze pentru BlackBerry.

Informația e la nivel de zvon deocamdată, iar Sculley refuză să comenteze în acest moment. în ultimele săptămâni am aflat că BlackBerry a primit promisiunea de 4.7 miliarde de dolari de la Fairfax Financial, rezervându-și dreptul de a accepta și alte oferte de cumpărare. între timp, cofondatorii BlackBerry au început să se arate interesați de licitația pentru companie, iar nume mari ca Lenovo, Google, Samsung și Cisco au intrat și ele în scenă.

Fostul CEO Apple are avantajul experienței îndelungate, mai ales că a fost șef la Pepsi și o bună perioadă și șef la Apple, deși aceasta din urmă aventura nu s-a sfârșit deloc bine. în plus, dacă mă întrebați pe mine, Sculley e puțin cam prea bătrân pentru a fi potrivit pentru șefia unei companii moderne.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×