Nokia Începuse certificarea tehnologiei slide to unlock din 2007, Înainte de Apple și Google?!

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.008 ori
<b>Nokia Începuse certificarea tehnologiei slide to unlock din 2007, Înainte de Apple și Google?!</b>în cazul eternului duel dintre Google și Apple pe bază de brevete, sau între Samsung și Apple, mai apare o a treia companie care s-ar putea implica cel puțin în procesul pentru brevetul slide to unlock. Este vorba de Nokia, care ar fi depus actele...

în cazul eternului duel dintre Google și Apple pe bază de brevete, sau între Samsung și Apple, mai apare o a treia companie care s-ar putea implica cel puțin în procesul pentru brevetul slide to unlock. Este vorba de Nokia, care ar fi depus actele pentru obținerea acestui brevet încă din 2007, în vreme ce Google a făcut o cerere similară , dar de abia în octombrie 2011.

și evident nu putem uita și de Apple, care chiar a dat în judecată Samsung pentru sistemul de deblocare a ecranului de pe Galaxy Nexus. După cum afirma documentele oficiale din 2007 Nokia a dorit să patenteze "o metodă pentru deblocarea unui terminal cu ecran touch, care implică un contact sau o activare a unei zone a ecranului". Aflăm și că "dacă acea zonă este mișcată, extinsă sau mutată către marginea handsetului atunci va fi deblocat telefonul și activată o anumită aplicație din acea zonă".

Rezultatul acestui brevet a fost tehnologia Nokia Bubbles, care a apărut la începutul lui 2011, deși conceptul în sine avea deja 4 ani. în aceste condiții îmi e foarte greu să înțeleg de ce Apple a câștigat procesul cu Motorola în Germania, pentru încălcarea brevetului slide to unlock în cazul lui Droid RAZR. și dacă Nokia avea această tehnologie în plan în 2007, aflați că încă din 2005 exista un terminal care se debloca prin slide și anume Neonode N1m. Oare când va îndrăzni și Nokia să dea în judecată Apple?

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×