HTC One X+ Își face apariția Într-o broșură a operatorului britanic O2; Vine cu Beats Audio, CPU Tegra 3 de 1.7 GHz, costa 600 de euro!

1.556 ori
<b>HTC One X+ Își face apariția Într-o broșură a operatorului britanic O2; Vine cu Beats Audio, CPU Tegra 3 de 1.7 GHz, costa 600 de euro!</b>După multe speculații și prea multe scăpări HTC One X+ este în sfârșit semi-oficial, fiind inclus într-o broșură a operatorului britanic O2. Terminalul este listat drept "sosind în curând" și oferă o cameră de 8 megapixeli și un procesor...

După multe speculații și prea multe scăpări HTC One X+ este în sfârșit semi-oficial, fiind inclus într-o broșură a operatorului britanic O2. Terminalul este listat drept "sosind în curând" și oferă o cameră de 8 megapixeli și un procesor quad core Tegra 3 de 1.7 GHz, așa cum aflăm din precedente scăpări.

Terminalul vine și cu 64 GB spațiu de stocare, Android Jelly Bean preinstalat, Beats Audio, 25 GB spațiu stocare Dropbox și un preț de 479.99 lire sterline (la liber bănuiesc). Asta înseamnă cam 600 de euro, un preț la care mă așteptam pentru acest nou model. Cum îl văd eu pe HTC One X+? Sincer să fiu, la fel de inutil ca HTC Sensation XE de anul trecut. Avem de-a face cu un telefon identic ca originalul în proporție de 90%, în afară de frecvență procesorului și OS-ul preinstalat.

Interesant e faptul că telefonul vine cu 64 GB memorie internă drept varianta standard, deși presupun că vor exista și modele cu mai puțin spațiu de stocare. E posibil și că HTC să fi mizat pe această memorie internă și să nu fi inclus un slot microSD, o alegere previzibilă. Ați cheltui 600 de euro pe un HTC One X cu un upgrade atât de mic?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×