HTC One X primește Android 4.1 Jelly Bean; Actualizările au Început În Taiwan și Singapore deocamdată

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.539 ori
<b>HTC One X primește Android 4.1 Jelly Bean; Actualizările au Început În Taiwan și Singapore deocamdată</b>La începutul acestei luni HTC oferea într-un comunicat de presă informații despre sosirea actualizării la Android 4.1 Jelly Bean pe telefoanele One S și One X. La acel moment producătorul taiwanez afirma că update-ul va veni "cândva în...

La începutul acestei luni HTC oferea într-un comunicat de presă informații despre sosirea actualizării la Android 4.1 Jelly Bean pe telefoanele One S și One X. La acel moment producătorul taiwanez afirma că update-ul va veni "cândva în octombrie" și se pare că acel moment e acum. Utilizatori de One X din Taiwan și Singapore afirma că au început să primească Android 4.1.1 cu HTC Sense 4+ pe terminalele lor.

Unul dintre utilizatori a postat captura de ecran de mai sus, în care versiunea de software este 3.14.709.16, iar pachetul de update ocupa 353 MB. Jelly Bean aduce o interfață mai rapidă și mai fluidă pe HTC One X, cu schimbări mai rapide de orientare a ecranului și răspuns mai bun la comenzi. De asemenea există și îmbunătățiri de viață a bateriei și o randare mai bună a elementelor de pe ecran. Alte funcții sunt și posibilitatea de a folosi anumite SSID-uri WiFi ca hotspoturi mobile și avem la dispoziție și o modalitate de deblocare facială mai eficientă.

HTC One X este acel telefon cu ecran HD de 4.7 inch și greutate de 130 de grame, care a ajuns în perioada aprilie - mai în România. El a fost lăudat pentru camera sa performanta de 8 megapixeli, dar problemele cu supraîncălzirea și ecranul l-au tras mult în jos. și designul a fost considerat un punct forte pentru acest model quad core. Așteptați-vă să primiți Jelly Bean zilele viitoare, dacă sunteți posesori de One X.

Preț HTC One X în magazinele online:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×