Windows Phone 8 primește wallpaper-uri live: ESPN, USA Today și Bing

1.146 ori
<b>Windows Phone 8 primește wallpaper-uri live: ESPN, USA Today și Bing</b>Chiar dacă își are adepții săi, Windows Phone 8 poate fi numit util, atractiv sau interesant, dar nu și "frumos". Printre lipsurile sale de estetică se numără și imposibilitatea de a folosi un wallpaper live. Ei bine, de azi se poate, printr-un...

Chiar dacă își are adepții săi, Windows Phone 8 poate fi numit util, atractiv sau interesant, dar nu și "frumos". Printre lipsurile sale de estetică se numără și imposibilitatea de a folosi un wallpaper live. Ei bine, de azi se poate, printr-un lockscreen live cu tematica ESPN, USA Today sau Bing.

Evident noțiunea de "wallpaper live" e ușor forțată aici, deoarece acesta e doar un lockscreen si nu e chiar "live". Pe Android avem fundaluri mobile, cu valuri ale mării, cu frunze care cad, cu inimioare, fluturași și cine știe ce alte artificii care consumă multă baterie. Aici pur și simplu vedeți pe lockscreen cum să schimba scorul unui meci de fotbal american de pe ESPN sau vedeți o serie de tile-uri cu știri din USA Today, respectiv imaginea zilei din Bing.

Imaginea de mai sus a fost primită de site-ul Nokia Innovation și se pare că astfel de lockscreen-uri live pot fi bazate pe locație, oferind informații și imagini unice, în funcție de zona unde vă aflați. Windows Phone a avut întotdeauna un ecran de blocare eficient, cu informațiile cruciale afișate și fără a-l încărca prea mult. Să ne așteptăm la animații mai complexe pe viitor?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×