HTC One X, primul telefon quad core HTC sosește pe piață pe 5 aprilie

1.993 ori
<b>HTC One X, primul telefon quad core HTC sosește pe piață pe 5 aprilie</b>După MWC 2012 și prezentările sale de telefoane noi, așteptam acum să înceapă și valul de lansări pentru aceste terminale. Printre nou veniți se numără și HTC One X, primul telefon quad core al producătorului taiwanez. Se pare că acest...

După MWC 2012 și prezentările sale de telefoane noi, așteptam acum să înceapă și valul de lansări pentru aceste terminale. Printre nou veniți se numără și HTC One X, primul telefon quad core al producătorului taiwanez. Se pare că acest device va sosi pe piața britanică pe 5 aprilie, în vreme ce în State el va mai întârzia puțin.

Vă reamintesc că acest telefon vine cu un procesor Nvidia Tegra 3 quad core, dar va exista și o variantă LTE cu CPU Snapdragon S4 dual core, special creată pentru Statele Unite și operatori ca AT&T și T-Mobile. în ce privește lansarea europeană a lui One X, deocamdată acesta a fost confirmat de către O2, operator britanic, care a postat pe Twitter că va începe să îl vândă pe One X de pe 5 aprilie. și retailerul britanic Phones4U a anunțat că a început deja precomenzile pentru HTC One X și One S.

Varianta europeană de HTC One X va veni cu acel procesor quad core menționat mai sus, plus un display S-LCD2 de 4.7 inch, 1 GB RAM, 32 GB memorie internă și o cameră de 8 megapixeli. E posibil ca și HTC One S să vină tot în aprilie, dar cu specificații mai modeste, care includ un display Super AMOLED qHD de 4.3 inch, un procesor dual core Snapdragon S4 de 1.5 GHz și o carcasă subțire de doar 8 mm. Vom avea oare și în România aceste modele până de Paște?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×