MWC 2012 - Standul HTC ni se prezintă cu dubstep și dans modern (Video)

2.197 ori
<b>MWC 2012 - Standul HTC ni se prezintă cu dubstep și dans modern (Video)</b>în ritmurile melodiei dubstep Nero - Promises, standul HTC ne este prezentat într-o privire de ansamblu mai jos, prin ochii și camera lui Zsolt, trimisul nostru la Barcelona. El a făcut turul tuturor standurilor de la MWC cu o săptămână în urmă,...

în ritmurile melodiei dubstep Nero - Promises, standul HTC ne este prezentat într-o privire de ansamblu mai jos, prin ochii și camera lui Zsolt, trimisul nostru la Barcelona. El a făcut turul tuturor standurilor de la MWC cu o săptămână în urmă, iar în aceste zile vă oferim o privire asupra acestora, cu detalii și premii la pachet. Hai să vedem ce a capturat Zsolt din atmosfera de la HTC:

Standul companiei taiwaneze era destul de mic și se încerca pe cât posibil să nu fie folosiți pereți, pentru a fi totul deschis și toată lumea să interacționeze în voie. Rețineți că standul era bine utilat și includea și o cabină izolată fonic și o secțiune dedicată testelor de căști. și ce căști! Avem aici cele mai tari exemplare de Monster de la Beats by Dr. Dre. Observați și un pic de dans modern prezent la standul HTC și apoi și existența unei cabine care simula utilizarea unui automobil și demonstra utilitatea terminalelor interconectate cu automobilul.

Standul HTC de la MWC 2012 ni se prezintă cu dubstep și dans modern (Video)

Trupa de dansatori prezenta câte un minispectacol la câteva zeci de minute distanță, acesta atrăgând destul de multă lume la standul companiei, ca și muzica sa dată la maxim. Personalul HTC era extrem de săritor și nici nu trebuie rugat de două ori să prezinte ceva, mai ca o făceau neîntrebați. în plus, acești angajați se ofereau să meargă cu tine într-un loc unde puteai auzi și vedea mai bine tot ce are de oferit un terminal HTC. Deschiderea către public este aici cuvântul de ordine, se pare.

Standul HTC de la MWC 2012 ni se prezintă cu dubstep și dans modern (Video)

Dacă va mai amintiți cu HTC am încheiat noi prima zi de conferințe de la MWC, cu o prezentare destul de reușită și cu condiții excelente: internet și alimentare la curent în timpul conferinței. Aveti aici mostra de live blogging de la conferinta. Zsolt a avut ocazia să filmeze întregul discurs al CEO-ului Peter Chou și conferința care a marcat debutul seriei HTC One, al lui Sense 4.0 și a tehnologiei ImageSense. Nu au lipsit experiențele hands-on filmate, cu primul telefon quad core de la HTC și anume One X, cu One S, adică cel mai subțire smartphone HTC, puțin sub 8 mm în grosime și cu HTC One V, urmașul lui HTC Legend, la capitolul design.

Iată cum arată prezentările acestor nou veniți:

Cât despre premiile de azi, regulile concursului rămân aceleași ca aici, iar astăzi vă veți "lupta" pentru 2 stick-uri de 2 GB din partea HTC România, creioane branduite HTC și o insignă Android. Mai avem si un cadou special, aceasta bratara primita la intrarea la evenimentul HTC. Puteți arunca o privire și asupra acestui clip cu HTC One X, pe care până acum nu l-am publicat și l-am păstrat pentru voi la final! Sunteți gata pentru a activa pe Facebook și Twitter în cadrul concursului nostru? Rețineți că vă sporiți șansele de câștig dacă dați Like și Follow la adresele Mobilissimo de Facebook, respectiv Twitter. Postarea articolului pe site se anunță întotdeauna pe cele două rețele de socializare, imediat ce acesta e public!

Standul HTC de la MWC 2012 ni se prezintă cu dubstep și dans modern (Video)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×