Noul smartphone de 5 inch vine din India: Micromax Superfone Canvas A100, Însoțit de un model mid end

Autor:  | Publicat în:  Micromax 1.075 ori
<b>Noul smartphone de 5 inch vine din India: Micromax Superfone Canvas A100, Însoțit de un model mid end</b>Săptămâna trecută vedeam un model de telefon quad core Snapdragon provenit direct din China și acum și India are o surpriză pentru noi: un smartphone cu ecran de 5 inch. Compania indiană Micromax a anunțat astăzi două noi modele de terminale,...

Săptămâna trecută vedeam un model de telefon quad core Snapdragon provenit direct din China și acum și India are o surpriză pentru noi: un smartphone cu ecran de 5 inch. Compania indiană Micromax a anunțat astăzi două noi modele de terminale, Superfone Canvas A100, pe care îl vedeți în imaginea de mai jos în stânga și Superfone Pixel A90, cu ecran mai mic.

Superfone Canvas A100 folosește un LCD de 5 inch, Android 4.0 și are un design plăcut, iar diagonala sa îl plasează mai degrabă în teritoriul phableturilor decât telefoanelor. Acest device suporta o rezoluție de 854 x 480 pixeli și vine cu o cameră de 5 megapixeli, o cameră frontală VGA, procesor dual core de 1 GHz și 4 GB memorie internă. Avem la dispoziție și slot microSD și două sloturi SIM pe acest nou venit. Micromax are și un terminal ceva mai portabil: Superfone Pixel A90, cu ecran de 4.3 inch Super AMOLED.

El suporta o rezoluție de 800 x 480 pixeli și vine cu o cameră de 8 megapixeli. Ambele terminale folosesc o alternativă locală la Siri numita AISHA. Canvas A100 va avea prețul de 180 de dolari fără abonament, în vreme ce A90 va costă 234 de dolari. șansele sunt mari ca acesta produse să nu ajungă vreodată în Europa, dar cine știe, poate Bătrânul Continent va fi cucerit de astfel de terminale asiatice într-o bună zi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×