10.000 de iPhone-uri vandute in Germania in ziua lansarii

965 ori
<b>10.000 de iPhone-uri vandute in Germania in ziua lansarii</b>In ciuda faptului ca va anuntasem cu cateva zile in urma ca publicul german nu a fost foarte interesat de lansarea locala a lui iPhone in data de 9 noiembrie, se pare ca aceasta a fost un succes, cel putin la capitolul vanzari. Va reamintim ca in aceeasi...

In ciuda faptului ca va anuntasem cu cateva zile in urma ca publicul german nu a fost foarte interesat de lansarea locala a lui iPhone in data de 9 noiembrie, se pare ca aceasta a fost un succes, cel putin la capitolul vanzari.

Va reamintim ca in aceeasi zi, telefonul produs de Apple a fost pus in vanzare si in Marea Britanie, urmand ca iPhone sa soseasca in Franta la sfarsitul acestei luni. T-Mobile, distribuitorul terminalului a anuntat ca a vandut peste 10.000 de unitati in prima zi, atat prin intermediul reprezentantelor sale, cat si online. Compania a tinut sa mentioneze ca este bine pregatita pentru cererea asteptata pentru urmatoarele luni, avand in vedere popularitatea lui iPhone.

Rene Obermann, CEO-ul companiei a avertizat totusi in legatura cu posibilitatea ca stocul sa fie epuizat in perioada Craciunului. Acest fapt s-ar datora depasirii ofertei de catre cerere, indicand succesul enorm al acestui telefon si pe "Batranul Continent". Inainte de lansarea lui iPhone in Marea Britanie, Darren Gardner, seful departamentului wireless din cadrul companiei Carphone Warehouse a anuntat ca firma va vinde 10.000 de iPhone-uri in ziua lansarii. Carphone Warehouse este partenerul oficial Apple si unul dintre distribuitorii in exclusivitate ai terminalului in Regatul Unit, dar din pacate cifra de vanzare din Marea Britanie nu a fost inca dezvaluita.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×