HTC postează un teaser video despre tehnologia Ultrapixel ce va fi introdusă pe Noul HTC One

Autor:  | Publicat în:  HTC 834 ori
<b>HTC postează un teaser video despre tehnologia Ultrapixel ce va fi introdusă pe Noul HTC One</b>Din câte se pare, cei de la HTC reușesc să ne ofere o serie de noi informații despre succesorul lui HTC One chiar prin intermediul unor teasere video ale echipei &ldquo;Technical Translations&rdquo;. De această dată, subiectul abordat în teaser...

Din câte se pare, cei de la HTC reușesc să ne ofere o serie de noi informații despre succesorul lui HTC One chiar prin intermediul unor teasere video ale echipei “Technical Translations”. De această dată, subiectul abordat în teaser este noua tehnologie Ultrapixel ce se va regăsi pe camera duală de pe Noul HTC One.

Potrivit ultimelor zvonuri, se așteaptă ca Noul HTC One să dispună de o cameră foto frontală de 5 megapixeli, cu apertură f/1.8 și un senzor foto dual situat pe partea din spate. Acesta din urmă fiind echipat cu o tehnologie Ultrapixel îmbunătățită care ajută la obținerea unor rezultate impresionante în condiții low-light.

Deși nu se știe cu exactitate denumirea noului HTC One, majoritatea mizează pe numele Noul HTC One, cu toate că în această serie de teasere HTC, observăm denumirea HTC One Up la sfârșitul fiecărui video.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×