HTC pregătește 7 noi modele de telefoane?! Brevetele sale recente o dovedesc!

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.063 ori
<b>HTC pregătește 7 noi modele de telefoane?! Brevetele sale recente o dovedesc!</b>După ce ne-a surprins plăcut anunțând în intervalul a două săptămâni un prim telefon 3D (HTC EVO 3D) și un handset dual core cu procesor de 1.2 GHz (HTC Sensation), producătorul taiwanez nu se oprește aici și continuă avalanșa de produse....

După ce ne-a surprins plăcut anunțând în intervalul a două săptămâni un prim telefon 3D (HTC EVO 3D) și un handset dual core cu procesor de 1.2 GHz (HTC Sensation), producătorul taiwanez nu se oprește aici și continuă avalanșa de produse. De aceasa dată nu este vorba de lansări sau anunțuri, ci mai degrabă de o listă de nume de handseturi pentru care HTC a depus brevete.

Iată și modelele noi: HTC Radiant, HTC Equalize, HTC Port, HTC Rift, HTC Cobalt, HTC Vivid și HTC Pro. Nici urmă de specificații, dată de lansare sau măcar OS ales pentru aceste handseturi, dar suntem siguri că Android este favoritul pentru ele. Dacă ar fi să speculăm, Pro sună ca un model de bază, unul dotat cu tastatură QWERTY și ecran touch de mari dimensiuni.

în schimb, Equalize sună a telefon media, axat pe divertisment, muzică și playback video. Vivid și Radiant ar putea fi nume de cod ce indică prezența unor ecrane luminoase, cu tehnologie de generație superioară lui AMOLED, în vreme ce Rift, Cobalt și Port ar putea fi doar terminale midrange, cu prețuri rezonabile.

Vom afla răspunsul la toate interbarile noastre în următoarele luni, pe măsură ce HTC mai face anunțuri oficiale.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×