Primele telefoane Nokia Windows Phone confirmate de Eldar Murtazin: W7, W8... un model ieftin de asemenea?

Autor:  | Publicat în:  Zvon 1.651 ori
<b>Primele telefoane Nokia Windows Phone confirmate de Eldar Murtazin: W7, W8... un model ieftin de asemenea?</b>Eldar Murtazin este redactorul șef Mobile Review și zvonerul de serviciu, când vine vorba de Nokia. Ei bine, aflăm de pe blogul său câteva detalii picante despre viitorul producătorului finlandez. Aparent, în acest moment Nokia are în dezvoltare...

Eldar Murtazin este redactorul șef Mobile Review și zvonerul de serviciu, când vine vorba de Nokia. Ei bine, aflăm de pe blogul său câteva detalii picante despre viitorul producătorului finlandez. Aparent, în acest moment Nokia are în dezvoltare 4 terminale Windows Phone 7, iar un total de 12 unități vor fi lansate anul viitor.

Printre modelele menționate de Eldar se numără un așa-numit W7, aparent primul handset WP7, cel care va servi pentru a testa reacția pieței la acest nou-venit. Apoi va sosi și un model W8, practic o versiune de Nokia N8 cu camera de 12 megapixeli a acestuia și câteva dintre trăsăturile de design ale cameraphone-ului. Apoi vom trece la un telefon business, unul dotat cu tastatura QWERTY și ecran touch, un soi de Communicator de nouă generație cu Windows Phone 7 la bord. Poate un E7-01?

După ce Nokia își va fi făcut cunoscute intențiile în acest mod, va urma un terminal cu pretenții de cuceritor, un handset full touchscreen WP7 ieftin, care că aduce Windows Phone maselor. și asta în condițiile în care "Communicator-ul" menționat mai devreme va costa în jur de 350 de euro și va sosi în primăvara viitoare.

Rețineți că acestea sunt zvonuri și speculații, dar sâmburele de adevăr din această serie de informații vine, conform lui Eldar direct de la inginerii Nokia, deci viitorul sună bine!

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×