"Siri, unde ascund cadavrul?!"... Așa a fost prins un tânăr criminal din Florida!

Autor:  | Publicat în:  Mobile fun 2.493 ori
<b>"Siri, unde ascund cadavrul?!"... Așa a fost prins un tânăr criminal din Florida!</b>Din ciclul "și prost, dar și ghinionist", un tânăr din Florida a fost acuzat de crimă, după ce Siri a fost folosită ca dovadă în cazul său. Pedro Bravo și-ar fi omorât colegul de cameră, pentru că apoi să întrebe Siri unde să ascundă...

Din ciclul "și prost, dar și ghinionist", un tânăr din Florida a fost acuzat de crimă, după ce Siri a fost folosită ca dovadă în cazul său. Pedro Bravo și-ar fi omorât colegul de cameră, pentru că apoi să întrebe Siri unde să ascundă cadavrul.

Dacă Google folosește întrebări mai mult sau mai puțin convenționale pentru a crea un trend sau a semnala o epidemie, ei bine Siri nu se joacă cu întrebările. Fix în ziua în care Christian Aguilar, victima a dispărut, Pedro a pus întrebarea de mai sus asistentului virtual Apple. Corpul victimei nu a fost găsit săptămâni întregi, până ce vânătorii au dat peste el din greșeală într-o pădure din zonă.

Dovezile adunate de pe iPhone-ul ucigașului includ utilizarea funcției lanterna de pe handset între orele 11.31 pm și 12.01 am de 9 ori, în aceeași zi în care crimă a avut loc. Amuzant e că Siri a oferit opțiuni viabile pentru a ascunde un cadavru, de la mlaștini și rezervoare la gropi de gunoi și forje. Același iPhone incriminator a semnalat și că acuzatul se afla în pădure între orele menționate mai sus.

"Siri, unde ascund cadavrul?!"... Așa a fost prins un tânăr criminal din Florida!

Ce pot să zic pe final e... grijă mare și la întrebări mai nevinovate pe viitor, deoarece dacă Siri a fost folosit pentru a depista o crimă, asistentul poate fi folosit și pentru a afla infidelități, spre exemplu.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×