"Siri, unde ascund cadavrul?!"... Așa a fost prins un tânăr criminal din Florida!

2.813 ori
<b>"Siri, unde ascund cadavrul?!"... Așa a fost prins un tânăr criminal din Florida!</b>Din ciclul "și prost, dar și ghinionist", un tânăr din Florida a fost acuzat de crimă, după ce Siri a fost folosită ca dovadă în cazul său. Pedro Bravo și-ar fi omorât colegul de cameră, pentru că apoi să întrebe Siri unde să ascundă...

Din ciclul "și prost, dar și ghinionist", un tânăr din Florida a fost acuzat de crimă, după ce Siri a fost folosită ca dovadă în cazul său. Pedro Bravo și-ar fi omorât colegul de cameră, pentru că apoi să întrebe Siri unde să ascundă cadavrul.

Dacă Google folosește întrebări mai mult sau mai puțin convenționale pentru a crea un trend sau a semnala o epidemie, ei bine Siri nu se joacă cu întrebările. Fix în ziua în care Christian Aguilar, victima a dispărut, Pedro a pus întrebarea de mai sus asistentului virtual Apple. Corpul victimei nu a fost găsit săptămâni întregi, până ce vânătorii au dat peste el din greșeală într-o pădure din zonă.

Dovezile adunate de pe iPhone-ul ucigașului includ utilizarea funcției lanterna de pe handset între orele 11.31 pm și 12.01 am de 9 ori, în aceeași zi în care crimă a avut loc. Amuzant e că Siri a oferit opțiuni viabile pentru a ascunde un cadavru, de la mlaștini și rezervoare la gropi de gunoi și forje. Același iPhone incriminator a semnalat și că acuzatul se afla în pădure între orele menționate mai sus.

"Siri, unde ascund cadavrul?!"... Așa a fost prins un tânăr criminal din Florida!

Ce pot să zic pe final e... grijă mare și la întrebări mai nevinovate pe viitor, deoarece dacă Siri a fost folosit pentru a depista o crimă, asistentul poate fi folosit și pentru a afla infidelități, spre exemplu.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×