HTC pregătește phabletul One Max de lansare, apare și un misterios handset HTC Zara

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.341 ori
<b>HTC pregătește phabletul One Max de lansare, apare și un misterios handset HTC Zara</b>Acum că HTC One Mini e oficial și alte câteva modele Desire încep să ajungă pe piață, e momentul să trecem la lucruri serioase, adică la phableturi. Se zvonește de ceva vreme ca HTC ar urma să intre pe această piață și se pare că vom avea...

Acum că HTC One Mini e oficial și alte câteva modele Desire încep să ajungă pe piață, e momentul să trecem la lucruri serioase, adică la phableturi. Se zvonește de ceva vreme ca HTC ar urma să intre pe această piață și se pare că vom avea o lansare la pachet în curând.

împreună cu phabletul HTC One Max va debuta și un misterios terminal cunoscut sub nume de cod HTC Zara. Acesta din urmă va avea o carcasă din plastic, iar zvonurile afirmă că el va aparține seriei Desire. Debutul ambelor noi modele va avea loc până la finalul trimestrului 3, dacă ne luăm după cei de la Unwired View.

China Times afirmă că handsetul supradimensionat numit T6 ar putea debuta în septembrie, ceea ce ne duce cu gândul la o lansare la IFA 2013, pentru a fura din atenția publicului asupra lui Galaxy Note III. HTC T6 ar urma să sosească dotat cu un display Full HD de 5.9 inch, Android 4.3, 2 GB RAM și 32 sau 64 GB memorie internă. Nu vă lăsați induși în eroare, HTC T6 și One Max sunt unul și același device, iar procesorul lor este un Snapdragon 800.

Bateria acestui mamut va fi o unitate de 3200 mAh, cât despre Zara el se vrea a fi o alternativă ieftină la HTC One. Vă tentează aceste noi modele?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×