Noul Nexus 7 scos din cutie și analizat la cald Înainte de marea lansare de azi (Video)

1.985 ori
<b>Noul Nexus 7 scos din cutie și analizat la cald Înainte de marea lansare de azi (Video)</b>Norocoșii de la Android Police au avut ocazia să ia contact cu Nexus 7 2 de aproape chiar înainte ca device-ul să se lanseze. Vă reamintesc că peste 7 ore începe evenimentul Google în cadrul căruia se lansează noul Nexus. &nbsp; Produs de ASUS,...

Norocoșii de la Android Police au avut ocazia să ia contact cu Nexus 7 2 de aproape chiar înainte ca device-ul să se lanseze. Vă reamintesc că peste 7 ore începe evenimentul Google în cadrul căruia se lansează noul Nexus.

Produs de ASUS, acest terminal a primit un unboxing de la Android Police, pe care îl vedeți mai jos. Tableta este produsă de către ASUS și arăta exact ca în randarile de presa din urmă cu câteva zile. Cutia sa este albastră și ce vedem aici este versiunea de 32 GB a tabletei. Remarc prezenta în partea inferioară a doua difuzoare care mă duc puțin cu gândul la cele de pe iPad Mini.

Noul Nexus 7 scos din cutie și analizat la cald Înainte de marea lansare de azi (Video)

în colțul stângă sus al noului Nexus 7 se afla o cameră de 5 megapixeli, iar textura spatelui acestui produs amintește de cea a lui Nexus 10 (aduce puțin cu cauciucul). Acest nou venit folosește până la urmă un CPU Snapdragon S4 Pro quad core, ecran cu rezoluție 1920 x 1200 pixeli și 2 GB RAM. Terminalul rulează Android 4.3 și obține 19.883 puncte în AnTutu, respectiv 5501 puncte în Quadrant.

Mai multe detalii aflați de aici.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×