Ce ne pregătește NVIDIA pentru 2014 pe tehnologie mobilă?

Autor:  | Publicat în:  NVIDIA 1.331 ori
<b>Ce ne pregătește NVIDIA pentru 2014 pe tehnologie mobilă?</b>NVIDIA are planuri mari în ce privește prezența sa în domeniul tehnologie mobile. Presupun că sunteți la curent cu Tegra 4 și Tegra 4i. Primele tablete și telefoane cu cel mai nou CPU NVIDIA au fost anunțate și în viitorul apropiat s-ar putea...

NVIDIA are planuri mari în ce privește prezența sa în domeniul tehnologie mobile. Presupun că sunteți la curent cu Tegra 4 și Tegra 4i. Primele tablete și telefoane cu cel mai nou CPU NVIDIA au fost anunțate și în viitorul apropiat s-ar putea ca Toshiba să deschidă balul pentru tabletele Android cu Tegra 4.

Totuși, NVIDIA a ales să ne dezvăluie câteva detalii vis-a-vis de ce se află în pregătire pentru anul viitor, pe 2014. Pentru asta aveți un clip video:

Ideea este simplă. O parte din puterea de procesare specifică plăcilor grafice pentru desktop pc se va duce către segmentul mobile. Mobile Kepler se dorește a fi cel mai avansat GPU pentru zona de mobile (telefoane & tablete sau alte device-uri cu Android). Este compatibil cu standardele OpenGL ES 3.0, OpenGL 4.4, DX11, Tessellation, CUDA 5.0 și consumul de energie față de o placă GeForce TITAN scade la 250W la 2W.

Și un grafic ca să aveți idee de ce știe să facă Mobile Kepler:

Mobile Kepler

Alte funcții specifice pentru Mobile Kepler în cele două capturi de ecran:

funcții specifice pentru Mobile Kepler În cele două capturi de ecran

Mobile Kepler capturi de ecran

​

Mobile Kepler va fi regăsit pe generația a doua a NVIDIA Project Shield. Acum să vedem și jocurile sau aplicațiile care să pună la lucru o astfel de soluție CPU + GPU precum cea pe care NVIDIA o are acum în pregătire.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×