HTC pregătește un nou music phone; Ar putea debuta În prima jumătate a anului

797 ori
<b>HTC pregătește un nou music phone; Ar putea debuta În prima jumătate a anului</b>Probabil ați crezut că odată cu dispariția lui Beats Audio din peisajul HTC, producătorul asiatic a încheiat-o cu telefoanele muzicale. Ei bine @evleaks afirmă că vom vedea totuși încă un music phone în prima jumătate a acestui an. &nbsp;...

Probabil ați crezut că odată cu dispariția lui Beats Audio din peisajul HTC, producătorul asiatic a încheiat-o cu telefoanele muzicale. Ei bine @evleaks afirmă că vom vedea totuși încă un music phone în prima jumătate a acestui an.

Informația a venit pe Twitter și în afară de simplă mențiune a telefonului, nu primim alte date sau specificații. Rețineți că nimeni nu a spus că telefonul va fi unul cu Android și dacă luăm în calcul faptul că HTC s-a apropiat de Microsoft în ultimele luni, am putea vedea un soi de "Zune Phone", dacă îmi permiteți această metaforă deplasată.

Deși telefoanele Windows Phone au funcții și aplicații muzicale destul de bune, nici unul nu poate fi numit un veritabil music phone. Un astfel de handset trebuie să aibă un egalizator elaborat, căști excepționale, un difuzor cu volum perfect, eventual două difuzoare de acest gen. Nu ar strica și un serviciu de streaming audio gratuit și câteva albume de muzică la pachet. Ar avea succes un astfel de model?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×