HTC pregătește un smartphone cu numele de cod Aero; să fie flagship-ul ce va salva compania taiwaneză?

1.256 ori
<b>HTC pregătește un smartphone cu numele de cod Aero; să fie flagship-ul ce va salva compania taiwaneză?</b>Deși HTC lansează terminale peste terminale &icirc;n țara de origine și &icirc;n China, nu multe dintre acestea ajung și pe plan european, public ce poate le-ar aprecia mai mult spre deosebire de flagship-ul actual. Totuși, se pare că unul dintre...

Deși HTC lansează terminale peste terminale în țara de origine și în China, nu multe dintre acestea ajung și pe plan european, public ce poate le-ar aprecia mai mult spre deosebire de flagship-ul actual. Totuși, se pare că unul dintre aceste device-uri, și anume One M9 Plus va ajunge de luna viitoare și în Europa.

Pe lângă acesta, aflați că HTC ne mai pregătește un nou device de această dată, terminal ce va sosi și în Europa (nume de cod Aero). Acest detaliu vine din partea celebrului zvonac @evleaks ce afirmă că în trimestrul 4 din acest an vom primi un nou terminal HTC, posibil vehiculatul flagship promis de către taiwanezi.

Noul telefon ar putea fi anunțat în această toamnă, cel mai probabil în cadrul unui eveniment dedicat. Rămâne să vedem dacă acesta va fi într-adevăr smartphone-ul high-end despre care se tot vorbește în ultimul timp, sau dacă este un alt device bazat pe design-ul lui One M9.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×