Primele imagini cu cablul USB Type-C din cutia lui OnePlus 2 ajung în premieră pe web

Autor:  | Publicat în:  OnePlus 2.304 ori
<b>Primele imagini cu cablul USB Type-C din cutia lui OnePlus 2 ajung în premieră pe web</b>Chiar ieri vă informam cu privire la faptul că noul OnePlus 2 va sosi la pachet cu un port USB Type-C, standard de conectivitate ce va permite at&acirc;t o &icirc;ncărcare mai rapidă, c&acirc;t și un transfer mai rapid al datelor pe PC. La scurt timp...

Chiar ieri vă informam cu privire la faptul că noul OnePlus 2 va sosi la pachet cu un port USB Type-C, standard de conectivitate ce va permite atât o încărcare mai rapidă, cât și un transfer mai rapid al datelor pe PC. La scurt timp de la publicarea acestui teaser, iată că avem în premieră și primele imagini ale cablului USB Type-C ce va sosi pe OP2.

Din câte se poate remarca, acest cablu aduce foarte mult la nivel de design cu modelul regăsit în cutia lui OnePlus One, cablu de culoare roșie cu fir lat. Deși nu a fost menționat acest lucru, ar fi interesant dacă producătorul ne-ar aduce odată cu noul model și o pereche de căști audio în cutia device-ului.

Așa cum știți deja, OnePlus 2 va adopta un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 810, chip ajuns la versiunea 2.1. Restul specificațiilor ar putea include dotări ca și 4 GB memorie RAM, o cameră foto principală de 16-20 megapixeli și baterie de peste 3.000 mAh.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×