HTC promite lansarea unor terminale spectaculoase În 2015

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.239 ori
<b>HTC promite lansarea unor terminale spectaculoase În 2015</b>La doar o zi de la intrarea în noul an iată că cei de la HTC fac niște anunțuri foarte interesante prin intermediul platformei Twitter. Mai precis, managerul de comunicare globală din cadrul HTC, și anume Jeff Gordon (@urbanstrata), ne face...

La doar o zi de la intrarea în noul an iată că cei de la HTC fac niște anunțuri foarte interesante prin intermediul platformei Twitter. Mai precis, managerul de comunicare globală din cadrul HTC, și anume Jeff Gordon (@urbanstrata), ne face curioși cu privire la roadmap-ul companiei pe anul 2015.

Acesta declară că noul an va fi unul în care fanii brandului vor avea parte de mari surprize, fiind pregătite device-uri spectaculoase. De asemenea, Jeff spune că este foarte entuziasmat să ne prezinte noile produse la care s-a lucrat până în acest moment.

Dispozitivele în cauză despre care se vorbește în tweet-urile lui Jeff ar putea fi lansate chiar luni pe 5 ianuarie, zi în care debutează show-ul CES 2015 din Las Vegas. Printre acestea am putea primi și un smartphone cu o super-cameră foto, un teaser recent ajuns pe web dezvăluind această caracteristică a telefonului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×