HTC Pyramid Își face apariția În imagini mai mult sau mai puțin oficiale, rulează Android 3.0?

3.041 ori
<b>HTC Pyramid Își face apariția În imagini mai mult sau mai puțin oficiale, rulează Android 3.0?</b>HTC Pyramid continuă să fie la fel de misterios ca în prima zi în care și-a făcut apariția pe web sub formă de zvon. Diferența este că de această dată terminalul are și două imagini publicate pe web, dar nicio confirmare oficială...

HTC Pyramid continuă să fie la fel de misterios ca în prima zi în care și-a făcut apariția pe web sub formă de zvon. Diferența este că de această dată terminalul are și două imagini publicate pe web, dar nicio confirmare oficială deocamdată. Primele detalii despre telefon apăruseră cu puțin înainte de MWC 2011 și speram să îl vedem în Barcelona, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

Ciudat e faptul că noile scăpări de informații includ și faptul că Pyramid ar rula Android 3.0 Honeycomb, deși acest OS este dedicat tabletelor. Dotările sale mai includ un display qHD de 4.3 inch, cu rezoluție de 540 x 960 pixeli și un procesor de 1.2GHz, care ar putea fi dual core, deși nu ni s-a confirmat această ipoteză.

Misteriosul HTC mai vine cu 768MB RAM, o cameră de 8 megapixeli în partea din spate și una frontală de 1.3 megapixeli. Dacă CES 2011 și MWC 2011 nu au inclus o prezentare a acestui telefon, mai rămâne o șansă, săptămâna viitoare în cadrul CTIA 2011, din SUA.

HTC Pyramid Își face apariția În imagini mai mult sau mai puțin oficiale, rulează Android 3.0?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×