Încă doi ani de așteptare pentru ca Nokia să adopte Windows Phone drept OS principal

1.458 ori
<b>Încă doi ani de așteptare pentru ca Nokia să adopte Windows Phone drept OS principal</b>într-un document publicat recent de Nokia se confirmă faptul că va fi nevoie de o tranziție îndelungată, pentru ca finlandezii să lase în urmă Symbian, înlocuindu-l cu Windows Phone 7. Astfel, va dura până în 2013 ca modelele Windows Phone...

într-un document publicat recent de Nokia se confirmă faptul că va fi nevoie de o tranziție îndelungată, pentru ca finlandezii să lase în urmă Symbian, înlocuindu-l cu Windows Phone 7. Astfel, va dura până în 2013 ca modelele Windows Phone să devină majoritare în portofoliul Nokia, în urma colaborării cu Microsoft.

Dezvoltarea lui Symbian va continua în această perioadă, iar compania europeană se așteaptă să vândă peste 150 de milioane de unități cu acest sistem de operare la bord. Nici MeeGo nu este neglijat, astfel că am putea vedea un smartphone și o tabletă rulând acest OS chiar în 2011. Nu ne surprinde că va dura cel puțin 2 ani pentru tranziția de la Symbian la o nouă platformă, având în vedere complexitatea lui WP7 și faptul că software-ul este încă în faza incipientă.

Partea bună e că Nokia va contribui la evoluția soluțiilor Windows Phone, cooperând cu Microsoft și popularizându-i sistemul de operare. Vă reamintim că recent Windows Marketplace a atins 10.000 de aplicații, iar ritmul său de creștere este comparabil cu cel al lui App Store și Android Market.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×