Evolio Quadra Unboxing: tabletă quad core cu design plăcut, fără lag la prima vedere (Video)

1.674 ori
<b>Evolio Quadra Unboxing: tabletă quad core cu design plăcut, fără lag la prima vedere (Video)</b>După ce am testat o tabletă quad core E-Boda și una Allview, iată un alt model quad core de la o companie din România. E vorba despre Evolio Quadra, lansat pe piața autohtonă cu 3 săptămâni în urmă. &nbsp; Prețul său este de 999 lei, iar...

După ce am testat o tabletă quad core E-Boda și una Allview, iată un alt model quad core de la o companie din România. E vorba despre Evolio Quadra, lansat pe piața autohtonă cu 3 săptămâni în urmă.

Prețul său este de 999 lei, iar terminalul v-a fost deja prezentat într-o experiență hands on cu primele impresii de către colegul Emil Dragotă. Quadra este cea mai subțire tabletă de 10 inch cu procesor quad core și branding românesc, cu o grosime de 9.5 mm. Device-ul cântărește 535 de grame, deci e foarte ușor și rețineți că logo-ul Evolio de sub ecran nu va fi prezent și pe unitățile finale.

Tableta rulează Android 4.1 și vine într-o cutie albă solidă, cu închidere magnetică. în cutie se afla manualul, încărcătorul și cablul USB al acestui terminal. Sub carcasa lui Quadra se ascunde un procesor quad core Cortex A9 de 1.2 GHz, iar ecranul acestui terminal este un Super IPS de 10.1 inch, cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli.

Evolio Quadra Unboxing

Noul produs Evolio include și o cameră de 2 MP în spate, 16 GB memorie internă, o baterie de 5400 mAh și un GPU Vivante GC1000. Revenim cu un review cât se poate de curând, cu mentiunea ca la prima vedere aceasta tableta nu sufera de lag!

Prețul actualizat al tabletei îl puteți afla vizitând magazinele de mai jos:


Evolio Quadra Unboxing

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×