Samsung depășește Apple și Nokia În vânzări de smartphone-uri pe trimestrul 2!

1.724 ori
<b>Samsung depășește Apple și Nokia În vânzări de smartphone-uri pe trimestrul 2!</b>Samsung a realizat în sfârșit o premieră pe care și-o dorea de mult: depășirea în vânzări de smartphone-uri a rivalilor de la Nokia și Apple. Cel puțin așa afirmă cei de la Strategy Analytics, care au făcut deja predicțiile pentru...

Samsung a realizat în sfârșit o premieră pe care și-o dorea de mult: depășirea în vânzări de smartphone-uri a rivalilor de la Nokia și Apple. Cel puțin așa afirmă cei de la Strategy Analytics, care au făcut deja predicțiile pentru vânzările de terminale pe trimestrul 2.

Rețineți că aceasta depășire se aplică doar pe perioada trimestrului 2 a acestui an, iar lucrurile ar putea sta altfel de îndată ce apare primul Nokia cu WP7 și iPhone 5. Bloomberg îi citează pe cei de la Strategy Analytics, afirmând că Samsung ar putea să fi vândut în acest interval între 18 și 21 de milioane de smartphone-uri. Dacă această din urmă cifră este cea reală atunci depășește atât cele 16.7 milioane de terminale Nokia vândute, cât și cele 20.3 milioane de iPhone-uri.

Deocamdată finlandezii își păstrează poziția fruntașă în topul producătorilor de telefoane, cu aproximativ 26%, în vreme ce Samsung rămâne pe locul 2, dar se apropie, atingând aproape 20%. Android este forța din spatele creșterii recente a celor de la Samsung, iar cu modele precum Galaxy S II, care a vândut 3 milioane de unități în 55 de zile, Apple are toate motivele să se teamă de competiție.

Neil Mawston, analist la Strategy Analytics afirmă că până la finalul anului Samsung și Apple vor avea volume de vânzări egale pe piața smartphone. și succesul sud-coreenilor nu se oprește aici, compania vânzând și milioane de device-uri cu Bada OS și telefoane low end.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×