LG Optimus 2X primește acum și un preț oficial de la Vodafone România; telefonul dual core lansat astăzi!

Autor:  | Publicat în:  LG 3.034 ori
<b>LG Optimus 2X primește acum și un preț oficial de la Vodafone România; telefonul dual core lansat astăzi!</b>Ieri vă informam că Vodafone România lansează primul smartphone din lume cu procesor dual core, LG Optimus 2X. Ei bine, iată că terminalul primește și un preț astăzi, el urmând să fie disponibil în oferta operatorului anterior menționat...

Ieri vă informam că Vodafone România lansează primul smartphone din lume cu procesor dual core, LG Optimus 2X. Ei bine, iată că terminalul primește și un preț astăzi, el urmând să fie disponibil în oferta operatorului anterior menționat pentru o sumă ce pornește de la 199 EUR (TVA inclus).

LG Optimus 2X a dat startul seriei de smartphone-uri cu procesor dual core, fiind primul de acest gen, prezentat în premieră în ianuarie la CES 2011. Acum, acest model sosește în România, suportând navigație la viteze de până la 7.2 Mpbs în rețeaua Vodafone. Puteți găsi telefonul de azi în magazinele Vodafone și ale partenerilor săi, plus magazinul online Vodafone.

Prețul lui LG Optimus 2X pornește de la 199 euro (TVA) inclus, împreună cu pachetul smartphone Complet 1500 și Internet pe Mobil 1GB pentru un abonament pe 2 ani. Handsetul măsoară 10.9 mm în grosime, cântărește 139 de grame și vine cu un display touch de 4 inchi, cu rezoluție de 480 x 800 pixeli, 8GB memorie internă, 512MB RAM și o cameră de 8 megapixeli cu suport pentru captură video 1080p la 24 fps.

LG Optimus 2X preview:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×