HTC Sensation surprins În acțiune: iată ce poate un dual core 1.2 GHz (Video)

Autor:  | Publicat în:  HTC 5.708 ori
<b>HTC Sensation surprins În acțiune: iată ce poate un dual core 1.2 GHz (Video)</b>știți probabil deja că HTC a anunțat ieri oficial mult-așteptatul său telefon dual core Sensation, cunoscut până nu demult drept Pyramid. Ei bine acest model dual core cu procesor de 1.2 GHz a fost surprins în acțiune ieri la Londra, de către...

știți probabil deja că HTC a anunțat ieri oficial mult-așteptatul său telefon dual core Sensation, cunoscut până nu demult drept Pyramid. Ei bine acest model dual core cu procesor de 1.2 GHz a fost surprins în acțiune ieri la Londra, de către cei de la Android Community, care ne prezintă o scurtă demonstrație în clipul de mai jos.

Avem de-a face cu un terminal cu design unibody, carcasă din aluminiu și trebuie menționat că Sensation este mai subțire și mai puțin lat decât HTC Desire HD, dar totuși integrează perfect display-ul qHD de 4.3 inchi. Handsetul sta foarte bine la capitolul ergonomie, iar carcasa sa are o formă prietenoasă pentru palma utilizatorului.

HTC Sensation surprins În acțiune: iată ce poate un dual core 1.2 GHz (Video)

Touchscreen-ul este ușor concav, ușor de folosit și arată excelent, mai ales cu Android 2.3 Gingerbread la bord. Interfața abundă de efecte 3D și acesta este cel mai nou Sense UI pe care îl puteți găsi în acest moment. Camera de 8 megapixeli a terminalului suporta captură 1080p HD și aveți la dispoziție și funcții de editare video cu performanțe rezonabile.

Dacă va intrigă ecranul handsetului, acesta este un S-LCD, cu rație de aspect 16:9, perfect pentru vizionarea de filme. După ce am testat foarte atractivul HTC Incredible S aici, oare cât timp va trece până ce HTC Sensation va fi disponibil pentru publicul larg și mai ales pentru testele Mobilissimo?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×