Motorola Droid X2 ne dovedește că este un smartphone dual core (Video)

1.687 ori
<b>Motorola Droid X2 ne dovedește că este un smartphone dual core (Video)</b>Deși am văzut până acum numeroase imagini cu Motorola Droid X2, acest misterios smartphone a rămas la gradul de terminal neanunțat încă. Ei bine, măcar acum știm că acest model este unul dual core, după cum dovedește clipul de mai jos prin...

Deși am văzut până acum numeroase imagini cu Motorola Droid X2, acest misterios smartphone a rămas la gradul de terminal neanunțat încă. Ei bine, măcar acum știm că acest model este unul dual core, după cum dovedește clipul de mai jos prin animația afișată atunci când booteaza telefonul.

Remarcăm că Motorola Droid X2 seamănă foarte mult la design cu Motorola Droid X, ceea ce a dus la speculații că acesta ar fi de fapt primul terminal, afișând o animație de boot falsificată. Se pare că noul Droid va sosi pe piață prin operatorul Verizon, care încă nu a confirmat acest handset.

Din câte știm până acum, Droid X2 sosește cu un port HDMI, un slot pentru carduri microSD, o cameră de 8 megapixeli cu bliț și un display touch de 4.3 inchi. De vreme ce Motorola folosește procesorul dual core Tegra 2 pe tableta Xoom și pe telefonul Atrix 4G, e posibil să vedem aceeași soluție și pe Motorola Droid X2, dar până la o confirmare a producătorului american, totul rămâne la nivel de speculație.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×