HTC Sense 3.5, acum În primele capturi de ecran și cu primele funcții dezvăluite, Împreună cu HTC Bliss

2.419 ori
<b>HTC Sense 3.5, acum În primele capturi de ecran și cu primele funcții dezvăluite, Împreună cu HTC Bliss</b>Dacă HTC Bliss, telefonul destinat domnișoarelor a fost deja scăpat pe web și se zvonea că vine cu o nouă interfața Sense, ei bine acum a venit și momentul capturilor de ecran. Este vorba aici despre HTC Sense 3.5, un nou UI pe care îl puteți...

Dacă HTC Bliss, telefonul destinat domnișoarelor a fost deja scăpat pe web și se zvonea că vine cu o nouă interfața Sense, ei bine acum a venit și momentul capturilor de ecran. Este vorba aici despre HTC Sense 3.5, un nou UI pe care îl puteți vedea mai jos.

Problema lui HTC Sense 3.0 a fost că toate artificiile sale grafice nu îl făceau compatibil cu modele cu specificații mai modeste, cum ar fi terminalele single core, unele chiar de succes. Cu ocazia lui Sense 3.5, tot deliciul grafic al lui Sense 3.0 va sosi pe modele HTC mai vechi sau cu dotări nu atât de high end.

HTC Sense 3.5, acum În primele capturi de ecran și cu primele funcții dezvăluite, Împreună cu HTC Bliss

în primul rând, ecranul de blocare va fi în continuare acel inel faimos de pe HTC Flyer, HTC Sensation și HTC EVO 3D. în plus și widgeturile au primit un design nou și arata acum mai modern și vom avea parte și de unele widgeturi noi chiar. Se pare că în lipsa de ecran qHD pe HTC Bliss avem la dispoziție o zonă mai mare a ecranului pentru widgeturi, care primesc o dimensiune mai mare.

în ce îl privește pe HTC Bliss, pe acesta îl vedeți mai jos și aflați că vine cu Android 2.3 Gingerbread, un procesor Qualcomm de 800 MHz, o cameră frontală pentru videoconvorbiri, un ecran de 3.7 inchi și un design similar cu al lui HTC Desire S.

HTC Sense 3.5, acum În primele capturi de ecran și cu primele funcții dezvăluite, Împreună cu HTC Bliss

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×