Un nou model Xperia anunțat oficial: Xperia neo V; Gama de telefoane Xperia primește Android 2.3.4

2.119 ori
<b>Un nou model Xperia anunțat oficial: Xperia neo V; Gama de telefoane Xperia primește Android 2.3.4</b>Sony Ericsson tocmai a anunțat un nou model de smartphone Android din seria Xperia și anume neo V, pe care îl vedeți în imaginile de mai jos. în plus, Sony Ericsson va oferi Android 2.3.4 Gingerbread pe toate telefoanele Xperia din 2011. &nbsp;...

Sony Ericsson tocmai a anunțat un nou model de smartphone Android din seria Xperia și anume neo V, pe care îl vedeți în imaginile de mai jos. în plus, Sony Ericsson va oferi Android 2.3.4 Gingerbread pe toate telefoanele Xperia din 2011.

Aceste update presupune o îmbunătățire a softului camerei, plus un upgrade al funcției Facebook inside Xperia. Așteptați-vă la actualizare din luna octombrie și la funcții 3D pentru camera Sony (tehnologie panoramică 3D ce permite vizualizarea imaginilor tridimensionale pe un televizor 3D). în plus primiți și Google Talk cu Video Chat pentru modelele cu camera frontală și o tastatură Swype pentru un input mai eficient. De asemenea puteți transforma telefonul Xperia într-un soi de mini PC, prin atasarea de periferice USB la stația multimedia Sony Ericsson LiveDock.

în ce privește handsetul Sony Ericsson Xperia neo V, acesta vine cu următoarele specificații:

  • OS: Android 2.3.4
  • CPU: 1GHz, Qualcomm Snapdragon MSM8255
  • Camera: 5MP, 16x zoom digital, autofocus, bliț LED, captura video HD 720p, stabilizator de imagine
  • Conectivitate: aGPS, Bluetooth, DLNA, HDMI, microUSB, TV out, WiFi, UMTS HSPA, GSM/GPRS/EDGE
  • Display: 3.7 inchi, 480 x 854 pixeli, Mobile BRAVIA Engine
  • Memorie: 320 MB internă, slot microSD, la pachet cu un card de 2GB
  • Baterie: 1500 mAh, timp de convorbire GSM - 6 ore și 55 min, timp standby GSM - 430 de ore

Noul telefon Sony Ericsson măsoară 13 mm în grosime, cântărește 126 de grame și va fi disponibil pe piața în alb, albastru și argintiu.

Un nou model Xperia anunțat oficial: Xperia neo V; Gama de telefoane Xperia primește Android 2.3.4

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×