HTC Sense a fost portat pe Android G1, cu tot cu suport Flash (Video)

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.070 ori
<b>HTC Sense a fost portat pe Android G1, cu tot cu suport Flash (Video)</b>Saptamana trecuta a fost marcata de aparitia si prezentarea interfatei HTC Sense, probabil cel mai promitator produs al taiwanezilor, in afara smartphone-urilor HTC. Iata ca UI-ul, prezent initial doar pe HTC Hero a fost acum portat pe G1 si il putem...

Saptamana trecuta a fost marcata de aparitia si prezentarea interfatei HTC Sense, probabil cel mai promitator produs al taiwanezilor, in afara smartphone-urilor HTC. Iata ca UI-ul, prezent initial doar pe HTC Hero a fost acum portat pe G1 si il putem urmari in actiune in clipul urmator:

Vestea ca Sense functioneaza si pe G1, datorita unor hackeri italieni, vine la doar cateva zile dupa ce a fost anuntat oficial ca interfata nu va fi portata oficial pe un alt terminal cu branding "Google". Desi G1 are dotari mai modeste decat Hero (192 MB RAM, fata de 288), terminalul se descurca destul de bine cand vine vorba de suportul pentru noul UI.

Evident, bugurile nu pot lipsi, dar macar se inregistreaza un progres, la capitolul porturi. Versiunea dedicata lui G1 vine cu numeroase widgeturi noi, suport Facebook integrat in lista de contacte, plus imbunatatiri grafice observabile in cadrul aplicatiilor. Probabil cel mai important upgrade este suportul Flash in browser, unul dintre aspectele cel mai des amintite si laudate la Sense.

[Via: Mobilecrunch.com]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×